Best IT Group. Voor al uw ITvraagstukken.werknemers.

Visie

Hoe geven wij betekenis aan mensen en zaken in ons werk ?

Onze medewerkers
Nadrukkelijk staan in de bedrijfsvoering onze werknemers voorop. Wij zien hen staan, weten wie zij zijn, waar zij goed in zijn en hoe zij zich willen ontwikkelen. Een medewerker die zich gezien en gehoord voelt, voelt zich ook gewaardeerd. Een gewaardeerde medewerker wil ook het beste van zichzelf geven, het geeft hem zelf voldoening en betekenis.

Meer weten, kijk dan op onze vacature pagina.

Onze klanten
Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij alles uit de kast halen om aan hun wensen te voldoen. Onze tevreden en daardoor uiterst gemotiveerde medewerkers stellen er eer in om aan de wensen van de klant te voldoen en die nog het liefst te overtreffen. De medewerker is gespecialiseerd in de benodigde expertise en kan zich volledig richten op zijn werkzaamheden. De opdrachtgevers krijgen deskundig en gemotiveerd personeel dat zich volledig kan focussen op zijn of haar werkzaamheden. Dit resulteert in betere, snellere en specifiekere oplossingen.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten en medewerkers dat ook zijn.

Hoe kijken wij naar de moderne werkplek?

De hardware en software zelf bepalen niet het succes van de werkplek, die wordt bepaald door de manier waarop onze Best Software Consultance medewerkers de totale werkplek inrichten en beheren. Onze klanten willen beschikken over een gebruikersvriendelijke, veilige en betrouwbare werkplek die up-to-date is. Onze klanten mogen van ons verwachten dat wij alles uit de kast halen om aan hun wensen te voldoen.

Ook eens weten hoe wij u kunnen helpen met uw vraagstukken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

Missie

Hoe doen wij dan onze zaken vanuit onze visie?

Onze medewerkers
Medewerkers krijgen alle middelen ter beschikking om hun werk goed te kunnen doen. Zij krijgen ook alle mogelijke ruimte om zich te ontwikkelen. Daardoor groeien ze, leveren ze topprestaties en hebben ze plezier in hun werk. Hierin gaan wij verder dan welke andere werkgever dan ook, onze medewerkers zijn ons kapitaal en visitekaartje. Wij zorgen voor alle faciliteiten en opleidingen die benodigd zijn en halen onnodige randzaken bij ze weg. Hierdoor is de focus op de opdrachten maximaal.

Onze klanten
Onze klanten krijgen onze op en top gemotiveerde medewerkers over de vloer. Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit voor onze klanten door onze diensten en producten op maat af te stemmen. Door goed te luisteren naar en te communiceren met onze klanten kruipen wij in de huid van onze opdrachtgevers en doorvoelen hun wensen. We werken op persoonlijke basis met korte lijnen, waardoor onze opdrachtgevers direct kunnen schakelen indien gewenst. Wij zijn er voor onze medewerker en voor u!

Hoe realiseren we onze kijk op de moderne werkplek?

Onze tevreden en daardoor uiterst gemotiveerde medewerkers krijgen alle middelen ter beschikking om hun werk goed te kunnen doen. Zij krijgen ook alle mogelijke ruimten om zich te ontwikkelen. Daardoor groeien ze, leveren ze topprestaties en hebben ze plezier in hun werk. Ze stellen er eer in om aan de wensen van de klanten te voldoen en die nog het liefst te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten en medewerkers dat ook zijn.

Ook eens weten hoe wij u kunnen helpen met uw vraagstukken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

“De betekenis van het leven wordt niet gevraagd, maar gevoeld” – (Viktor Frankl)

MVO

Tekst is onder constructie

Wij zoeken jou om
ons team te versterken