Best IT Group. Voor al uw ITvraagstukken.werknemers.

Best Packaging-as-a-Service

Dé dienst voor het flexibel packagen van uw bedrijf kritische softwareapplicaties.

De werkplek was vroeger een fysieke PC of laptop al dan niet gekoppeld aan een netwerk. Updates van deze machines was in deze dagen een fysieke inspanning. Het vergde de tijd van een engineer die met een stapel floppy’s, een aantal Cd’s of een externe schijf bij de gebruiker langs kwam om updates uit te voeren. Dit werkte goed voor gebruikers die dezelfde applicaties draaiden. Uitdagender werd het met specifieke software. Deze moesten als aparte changes worden behandeld. Uitdagingen alom en dure handelingen.

We maakten een grote stap voorwaarts met het kunnen distribueren van software via het netwerk. Hiermee werd de reis naar de werkplek nagenoeg weggenomen en konden installaties en updates op afstand worden uitgevoerd.

Heden ten dage heeft de technologie ervoor gezorgd dat er weinig meer aan software op de “lokale” pc’s te vinden is. De virtuele desktop maakt het beheer, en dus ook packaging en deployment, veel aantrekkelijker.

Best Software Consultants biedt deze functionaliteit ook als service aan die organisaties die geen (extern) packaging team hebben, om zo hun updatemanagement op een kosteneffectieve manier uit te voeren. U vertelt ons wat u wilt bereiken en onze remote engineers zullen de software pre-packaged aanleveren. Wilt u van Windows 10 naar Windows 11? Wij verzorgen het gehele packaging traject en leveren alles aan tot aan de deployment.

Onze engineers zijn professionals die vele organisaties hebben bijgestaan in hun packaging strategie, variërend van mkb bedrijven tot grote overheidsorganisaties. Hun kennis en ervaring biedt u de garantie dat zij snel en probleemloos uw wensen omzetten in een passende packaging strategie. Zij hebben over de afgelopen jaren kennis vergaard van de meest uiteenlopende tools, waaronder App-V, MSI(X), Thinapp, Orca, SCCM, InTune, etc.

Dit alles leveren wij graag op basis van een abonnement, een strippenkaart of een zogenaamde “one-of” voor specifieke applicaties. De keuze is aan u.

Wilt u eveneens uw deployment uitbesteden? Wij komen graag on-site om dit voor u te regelen.

Wij ontzorgen uw IT-strategie met kennis, kunde en ervaring. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zoeken jou om
ons team te versterken