Best IT Group. Voor al uw ITvraagstukken.werknemers.

Wie zijn wij

Best Software Consultants is in 1990 opgericht en gespecialiseerd in het oplossen van complexe IT vraagstukken. Afgelopen decennia hebben wij als softwarehuis bewezen een sterke en betrouwbare partner en werkgever te zijn, die over de grenzen heen kijkt en risico’s durft te nemen. Wij beschikken over specialisten op bijna alle IT gebieden die u van dienst kunnen zijn bij de ontwikkeling en het beheer van systemen en netwerken binnen uw organisatie.

Wij zijn een kleine organisatie, die gekenmerkt wordt door een platte organisatie en een no-nonsense cultuur. Bij ons geen ingewikkelde managementlagen en procedures. Wij bieden duidelijkheid door korte communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid. Deze begrippen staan bij ons garant voor een goede relatie met klanten, partners en medewerkers.

Wij zoeken jou om
ons team te versterken

Visie & missie

Nadrukkelijk staan in de bedrijfsvoering onze werknemers voorop. Wij zien hen staan, weten wie zij zijn, waar zij goed in zijn en hoe zij zich willen ontwikkelen. Een medewerker die zich gezien en gehoord voelt, voelt zich ook gewaardeerd. Een gewaardeerde medewerker wil ook het beste van zichzelf geven, het geeft hem zelf voldoening en betekenis.

Best Software Consultants als werkgever

Al jaren kenmerkt Best Software Consultants zich door de no-nonsense cultuur en een platte organisatiestructuur. Er bestaat een sterke band met het bedrijf en de collega’s. Sommigen omschrijven het zelfs als “de werkfamilie” of “het wij-gevoel”. Dit komt door de goede persoonlijke contacten en de korte lijnen. Wij staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een vraag of een ingewikkeld probleem. Deze manier van werken heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot wat we vandaag de schat filosofie noemen.