Allemaal Winnaars

Is dat mogelijk? De trits win, win, win lijkt zo vaak gebruikt te worden dat het bijna inhoudsloos lijkt. Toch zijn wij heel serieus in ons streven om voor onze medewerkers, onze klanten en ons zelf het maximale te behalen. En ook in die volgorde. Wij zetten onze medewerkers voorop en laten ze onderdeel zijn van Best Software Consultants en hun eigen carrière ontwikkeling. Zo ontzorgen wij ze volledig en luisteren we naar je persoonlijke verhaal. Korte lijnen en snel schakelen dat is waar we voor staan!

Jij
Wij zien het als ‘onze plicht’ jou voldoening te geven in je werk. Daarom ben jij in deze driehoek het kloppende hart. Jouw tevredenheid, ontwikkeling en werkplezier staan voor ons centraal. Het plezier straalt af op mensen die werken bij het project waaraan jij werkt. Het leidt ook tot goede resultaten en dat geeft zin aan je werk. Zolang jij gelukkig bent, is onze klant dat ook en zijn wij dat zeker. Bij ons vind je een werkgever die je nergens anders treft.

Zin is betekenis. Ieder mens wil betekenis hebben.
“De betekenis van het leven wordt niet gevraagd, maar gevoeld” – (Viktor Frankl)

Klant
Jouw goede resultaten zorgen voor een tevreden klant . Terugkerende tevreden klanten leiden tot trouwe klanten. Trouwe klanten zijn deel van ons succes. Deze manier zorgt voor een goede samenwerking, excellente IT’ers die snel en flexibel inzetbaar zijn en met veel plezier de vraagstukken aanpakken die bij onze klanten aanpakken

Wij
Onze medewerkers en onze klanten zijn de basis van ons succes. Zo zijn ‘wij’ dus niet alleen de oprichters en aandeelhouders van Best Software Consultants  maar de sterke driehoek die niet zonder elkaar kan. Wij zijn er voor jullie en onze klanten. Vanuit onze filosofie geloven we in directe lijnen en oplossingen.