Wim van den Heuvel

Senior Consultant

We zijn een klein bedrijf waar een persoonlijke sfeer heerst. Als ik vragen omtrent het werk neem ik contact op met Andress Versluis en als het over auto’s gaat neem ik contact op met Bert Schat. Ik werk al vanaf 2005 bij Best IT. Op mijn LinkedIn heb ik gesteld dat recruiters geen moeite hoeven te doen want ik ga toch niet weg. Bert Schat is een hele aparte werkgever. Toen ik het moeilijk had in een bepaalde periode van mijn leven, kwamen Bert en Andress bij mij thuis om te praten en te helpen.

Bij een collega die aan de ene kant van het land woont en aan de andere kant moet werken daar springt Bert voor in de bres. Weer een andere collega die moeite had met het wakker worden omdat hij een aandoening had. Hij haalde hem op, bracht hem naar het werk en maakte een afspraak met een specialist voor hem. Ik ben er trots op dat ik bij hen mag werken.


Klein bedrijf met persoonlijke sfeer – helpt ook in prive in moeilijke tijden – trots om er te mogen werken

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen