Martin

Senior Consultant

Best IT is een klein en gezellig bedrijf waarin de medewerkers gelijk zijn aan elkaar en niemand er boven uit steekt omdat hij of zij meer kennis heeft of langer werkzaam is. Het management geeft mij het gevoel dat ook zij op hetzelfde niveau staan als wij.

Prettig is dat ik voor mijn vraag, bij één en dezelfde persoon terecht kan. Ik hoef niet door allerlei managementlagen heen. Wat wordt toegezegd wordt ook nagekomen en daar hoef je zelf niet nog eens om te vragen. Als iets niet direct kan worden opgelost komt men er op terug als het later wel opgelost kan worden.

Via LinkedIn wordt ik regelmatig benaderd om ergens anders te gaan werken. Maar daar ga ik niet op in, want ik denk dat er niet zo snel zo’n prettige werkomgeving is als bij deze werkgever. De ontmoetingen met collega’s die ook gedetacheerd worden beperkt zich tot drie keer per jaar en wordt dus niet onnodig overdreven tot maandelijks zoals je dat elders wel ziet.


“Klein gezellig bedrijf – werkgever doet meer dan nodig – springt in de bres voor je”

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen