Karl Heinz van Hardeveld

Senior Consultant

De betrokkenheid bij het personeel is één van de voornaamste redenen waarom ik er nu al 22 jaar werk. Er wordt altijd gekeken naar oplossingen in plaats dat er verweer ontstaat. Als iets nu echt niet kan wordt het later opgepakt als het wel kan. Dat is heel prettig. Ik ken geen ander bedrijf dat zo op de hoogte wil zijn van het wel en wee van jou als werknemer. Je krijgt meer ondersteuning dan je doorgaans zou mogen verwachten van een werkgever.

De salarisbetaling is altijd geregeld, maakt niet uit hoeveel personeelsleden er op vakantie of afwezig zijn. De beloningsstructuur is altijd duidelijk en ook hoe je met je vakantiedagen moet omgaan. Ondanks de crises kregen we zonder daarom te vragen het bericht dat we een verhoging zouden krijgen. We hoefden er niet om te vragen.

Wat mij in het begin aantrok is dat de bij detacheerders gedwongen ontmoetingen met collega’s wat mijns inziens weinig oplevert niet aan de orde zijn. Terwijl er wel een keer of drie per jaar spontane uitnodigingen zijn om bij voorbeeld met elkaar uit eten te gaan. De sfeer tussen personeel en management is dan perfect. Men spreekt dan op vriendschappelijke manier met elkaar. Hiërarchie binnen het bedrijf is er pas als dat nodig is.

Leuk om te illustreren is mijn sollicitatie destijds. Ik kwam op vrijdag binnen en toen bleek dat ik de donderdag de week ervoor het eigenlijke sollicitatiegesprek had moeten hebben. Geen fijne binnenkomer natuurlijk. Toch hadden we een goed gesprek en ’s avonds lag er een aanbieding. Men kijkt gewoon naar ‘wat voor vlees hebben we in de kuip’.


“Betrokken werkgever – goede ondersteuning – salaris altijd op tijd – spontane uitnodigingen”

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen