Jerrold Boldewijn

Medior Packaging Engineer

Sinds juli 2018 werk ik nu voor Best IT Business Group, ik werkte bij DICTU in Den Haag en werkte daar samen met 2 collega’s van Best IT. Na de verhalen die zij vertelde over de andere werkgever hebben ze me in contact gebracht met Andress. Na het eerste contact hebben we snel een afspraak ingepland. Als ik nu terugkijk op dit gesprek dan was het vooral een open en ontspannen gesprek. Ik kon aangeven wat ik voor ogen had in mijn loopbaan en welke stappen in wilde zetten in mijn carrière, ik wilde graag mezelf ontwikkelen van intaker naar packager. Andress zag die potentie en geloofde dat ik het kon.

De meeste gesprekken gaan over wat je niet kan, nu werd er vooral gesproken over wat ik wilde en welke mogelijkheden er lagen. En ik kan niet anders zeggen, Best IT heeft zijn woord gehouden. Samen hebben we een goed plan uitgestippeld om via werkervaring de stappen te zetten die nodig zijn. Alle plannen waren creatief en er werd echt met mij mee gedacht. Het gesprek en dit traject waren veel persoonlijker dan ik gewend was en ik had het gevoel dat ik echt gehoord werd.

Inmiddels werk ik al weer een tijdje met veel plezier voor Best IT bij de gemeente Amsterdam. Alle toezeggingen en beloftes die in het begin zijn gedaan worden nagekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik goede ervaringen heb. Iedereen is vriendelijk, gemakkelijk in de omgang en wil mee denken. Samen gaan we langzaam een stukje beter worden en nog mooie stappen zetten in mijn loopbaan. Ik weet dat er goed voor me gezorgd wordt en betaal dit graag terug met mijn loyaliteit, recruiters die me benaderen kunnen de moeite besparen, ik zit goed op dit moment!


Ik kan aangeven wat ik voor ogen heb in mijn loopbaan en welke stappen ik wil zetten in mijn carrière.

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen