Han Koot

Oracle Consultant

Best IT is een informele werkgever en heel persoonlijk. Als je met persoonlijke problemen zit helpen ze je op alle mogelijke vlakken. Mijn vrouw heeft een chronische ziekte, als ze kunnen helpen, doen ze dat ook.

Er heerst een relaxte sfeer, als we elkaar ontmoeten (we werken vrijwel altijd op locatie van de klanten) bij meetings, dan heerst daar iets dat je het best kan omschrijven als een familiegevoel.

Er heersen hier geen hiërarchische structuren, die bestaan alleen op papier. Als er nu iets is waarvoor ik de directeur wil spreken dan hoef ik niet via allerlei personen in contact gebracht te worden maar kan ik één van hen rechtstreeks benaderen. Als ik een appberichtje stuur dan hangen ze binnen vijf minuten aan de telefoon.

Ik heb altijd leuke opdrachten en krijg daarbij vertrouwen omdat met grote zelfstandigheid te mogen doen. Leuk om nog even te noemen zijn de bedrijfsuitjes, die hebben meestal iets met auto’s te maken, want binnen het bedrijf is men wel wat auto gek.


“Informele werkgever – relaxte sfeer – geen hiërarchische structuren – leuke opdrachten “

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen