Glenn Veira

Senior Systeem Beheerder

Ik ben mijn IT carrière begonnen bij XS4ALL en was verkocht aan de wijze waarop zij omgingen met hun medewerkers. Helaas zorgde de overname van de KPN ervoor dat ik mij steeds minder op mijn plek voelde, waarna ik opzoek ging naar een andere uitdaging. In de jaren hierna heb ik voor een werkgever gewerkt waar de insteek veel commerciëler was en de cultuur was het tegenovergestelde van wat ik gewend was en waar ik me goed bij voelde.

Na wat speuren en informeren binnen mijn netwerk kwam ik in contact met een medewerker van Best IT. Hij vertelde me over de manier van werken bij Best IT en heeft me in contact gebracht met Andress. Dit resulteerde in een erg fijn gesprek, hij schetste het beeld van een bedrijf dat haar medewerkers op de eerste plek zet, alle ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en open staat voor ideeën en suggesties. Dit trok mij aan en deed mij denken aan de tijd bij XS4ALL. Samen hebben we gekeken naar de opties en mogelijkheden.

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar voor Best IT en ben nog altijd zeer tevreden en blij dat ik toen de keuze heb gemaakt om over te stappen. Ik heb leuke opdrachten voor interessante opdrachtgevers (o.a. VGZ en Wageningen Universiteit) en ga dagelijks met plezier naar mijn werk. Best IT blijft vasthouden aan haar filosofie en staat altijd voor je klaar (ook wanneer het een persoonlijke kwestie betreft). Deze manier van werken zorgt er voor dat ik me thuis voel, ontzorgd ben en me kan focussen op mijn opdracht en werkzaamheden. Gezien de betrokkenheid, de leuke opdrachten en de fijne samenwerking, kijk ik uit naar de vele jaren die nog mogen volgen.

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen