Dennis Kramer

Senior Packaging Engineer

Al sinds 1998 werk ik met ontzettend veel plezier bij Best IT. Tot 1998 heb ik voor een grote werkgever gewerkt en via een medewerker van Best IT kwam ik in contact met Bert. Ik herinner me nog hoe snel, persoonlijk en gemakkelijk de sollicitatieprocedure was. De gesprekken waren persoonlijk en laagdrempelig waar ik als medewerker echt centraal gezet werd.

Deze manier van werken is nooit veranderd, heb ik iets nodig of een vraag dan zijn de lijnen kort en wordt er alles aan gedaan om mij verder te helpen of mijn vragen te beantwoorden. Gedane beloftes worden nagekomen. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen.

Dit in combinatie met alle zorgen die worden weg genomen, de extra’s die werken bij Best IT biedt en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat het voelt als een familie. Hierdoor is mijn loyaliteit groot en dit is bij mijn collega’s ook zo. We zijn gelijk, staan schouder aan schouder en werken samen hard aan het succes van Best IT. Samen hebben we het groot gemaakt en dat zal niet vergeten worden door Bert. Hierdoor voel ik me gehoord en vertrouwd, ik zie geen redenen om weg te gaan.


Gedane beloftes worden nagekomen. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen.

Privacy instellingen

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen